+32 (0)494 75 22 73

Onze diensten

Ontdek de ruime dienstverlening van uwprivéchauffeur.be op gebied van privévervoer, luchthavenvervoer & goederenvervoer. Wij bieden zowel voor particulieren als zakelijke klanten vervoer aan tot 6 personen met bagage.

Shuttledienst & luchthavenvervoer

Uw vakantie zonder stress starten & geen parkeerplaats regelen op de luchthaven? Wij halen u op de gewenste locatie op en brengen u in alle rust naar de luchthaven van uw vertrek. Bij aankomst kan u desgewenst rekenen op onze retourservice.

Personenvervoer

Een veilige, comfortabele rit voor alle personenvervoer met een persoonlijke aanpak. Door onze flexibiliteit kunnen wij steeds snel inspelen op uw noden & afspraken en zal u steeds alleen of met uw gezelschap tot 6 personen worden vervoerd.

Zakelijke & directiechauffeur

Drukke agenda en u wil geen tijd verliezen? U ontvangt zakenpartners of klanten die u graag tot op de gewenste locatie wil laten brengen? Voor business-trips tot dagdagelijks privévervoer kunt u bij ons terecht.

Auto- en documentenvervoer

Voor het vervoer van al uw (discrete) documenten en goederen kunt u beroep doen op ons voor een snelle aflevering ervan. Ook het vervoeren van uw wagen naar een (buitenlandse) vakantiebestemming nemen wij voor onze rekening.

Onze prijzen

In onderstaande prijslijst kan u al onze tarieven terugvinden per dienstverlening. Hebt u toch een specifieke vraag of wenst u bijkomende informatie? Aarzel niet ons te contacteren.

Bekijk volledige tarievenlijst

Zeer verzorgde luxewagens voor uw vervoer

Dimitri Michielsen is als chauffeur actief in gans de provincie Antwerpen & vervoert u in een zeer verzorgde luxe-Mercedes V-klasse.

Contact opnemen

Interesse in onze dienstverlening of bijkomende vragen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Michielsen Dimitri
Oud Gooreind 8 A
2990 Wuustwezel
België

info@uwprivechauffeur.be
+32 (0)494 75 22 73

BTW BE 0677.664.368
RPR

Een vraag of reservatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig terug.

Verplicht